[ Pobierz całość w formacie PDF ]
.Wie ona, że gdy będą tak się czuli, będą też lepiej kreować wizerunek firmy.Dodatkową motywację stanowią duże możliwości awansu.Charakterystyczna jest też wewnętrzna struktura.Właściciel restauracji otrzymuje licencje na prowadzenie jej pod szyldem McDonald's.On i jego pracownicy przechodzą także specjalne szkolenie.Od jego indywidualnych zdolności, charyzmy i pomysłowości zależy jednak powodzenie jego restauracji.BibliografiaStanisława Sokołowska Organizacja i zarzadzanieRicky W.Griffin Podstawy zarządzania organizacjamiZarządzanie potencjałem pracy pod redakcją naukową Alicji SajkiewiczMonika Kostera Podstawy organizacji i zarządzaniaMonika Kostera i S.Kownacki Zarządzanie.Teoria i praktykaCzesław Sikorski Sztuka kierowania.Szkice o kulturze organizacyjnej.Czesław Sikorski Profesjonalizm.Filozofia zarządzania nowoczesnym przedsiębiorstwemCzesław Sikorski Ludzie nowej generacji.Wzory kultury organizacyjnej wysokiej tolerancji niepewnościM.Bratnicki , R.Kryś, J.Stachowicz Kultura organizacyjna przedsiębiorstwaSTATEGOR, Zarządzanie firmą.Strategie, Struktury, decyzje, tożsamośćH.Stainmann, G.Schreyogg.Zarzadzanie.Podstawy kierowania przedsiebiorstwem1 [ Pobierz całość w formacie PDF ]
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • milosnikstop.keep.pl